Uber Eats lanceert in 10e stad in België: Brugge

0
409
Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 8 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

BRUGGE – Uber Eats breidt opnieuw uit en is vanaf nu ook beschikbaar in de Brugse binnenstad om er de beste gerechten tot op het bord van de Bruggelingen te brengen. Brugge is daarmee de tiende stad in België die bediend wordt door Uber Eats.

Na eerdere succesvolle lanceringen in onder andere Brussel, Antwerpen, Waterloo en Gent, gaat Uber Eats graag nog een stapje verder en mengt zich nu onder de ‘Brugse Zotten’. Brugge is de tiende stad in België waar men kan genieten van de diensten van de maaltijdbezorgingsapp.

Als aanvulling op de bediening ter plaatse, kunnen Bruggelingen vanaf nu hun favoriete gerechten van hun favoriete lokale restaurants nu ook aan huis laten leveren. Enkele van de lekkere adresjes waaruit je nu al kan kiezen, zijn onder andere Ellis Gourmet Burger, Jilles Beer & Burger en McDonald’s, maar ook Bohio, Chi Chi’s, Trattoria Triums vullen het lijstje aan.

Dankzij de technologie biedt Uber Eats de mogelijkheid om te kiezen uit een breed aanbod om lunch, een snelle snack of zelfs een volwaardige diner aan huis te laten bezorgen. Daarnaast is Uber Eats van plan om het leveringsgebied de komende maanden nog uit te breiden.

Gegadigden kunnen vanaf vandaag gemakkelijk hun bestelling plaatsen via de Uber Eats-app of via ubereats.com. De levering kan je gemakkelijk in real-time volgen op de kaart en sinds kort kunnen koerier en klant ook chatten met elkaar in de app. Uber Eats mikt op een levering binnen de 30 minuten en werkt niet met een minimum bedrag: de gebruiker bestelt volledig op maat en naar eigen smaak.

“We zijn erg blij met de uitbreiding van Uber Eats naar Brugge. Op die manier hopen wij het restaurant gevoel bij de mensen thuis in Brugge te brengen en dat terwijl we weten dat Brugge zoveel lekkers te bieden heeft. We zijn dus benieuwd en enthousiast om samen te werken met restaurants van verschillende keukens in Brugge”, aldus Stéphane Ficaja , Manager bij Uber Eats.

De Uber Eats app in enkele cijfers

 • Meer dan 800 restaurant partners in België
 • Meer dan 84 verschillende wereldkeukens
 • Meer dan 24.800 menu items beschikbaar op de app
 • Levering gemiddeld binnen de 30 minuten, 7 dagen op 7, zonder verplichte minimum order
 • De kortste levering bedraagt 21 meter

De populairste gerechten:

 1. Burgers
 2. Spaghetti
 3. Spring rolls
 4. Wok
 5. Poke Bowl

Hoe werkt Uber Eats?

 1. Download de Uber Eats-app voor iPhone of Android
 2. Meld je aan met je Uber-logingegevens
 3. Selecteer een restaurant naar keuze en kies jouw favoriete gerechten
 4. Klik op de “Bestel”-knop en jouw bestelling wordt in minder dan 30 minuten geleverd
Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.