Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 3 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

BREDENE – Bredene investeert in extra sfeerverlichting met focus op de toeristische kernzone in de winterperiode 2018-2019. Het gemeentebestuur ondersteunt op deze manier mee de doelstellingen van het citymarketingplan.

Heel wat extra kerstverlichting is terug te vinden in de Kapelstraat, op het Duinenplein en aan het begin van de Duinenstraat. Op het Duinenplein kan men een foto nemen met het verlichte fotoframe ‘Winter in Bredene’ met op de achtergrond glinsterende cadeaus. De Kapelstraat is voorzien van een reeks fonkelende kerstboomconstructies die zo een verbinding doortrekken vanaf de toeristische kernzone tot aan het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys.  Aan het kruispunt met de Kapelstraat en de Duinenstraat staan ook twee kerstboomconstructies te blinken.

In de Kerst- en Nieuwjaarsperiode van 2017-2018 zorgde de Almhut met ijspiste en de nodige kerstverlichting voor een eyecatcher. Voor diezelfde periode 2018-2019 wordt de volledige toeristische kernzone nog meer aangekleed. Bredene wil hiermee dan ook inzetten op een van de doelstellingen in het citymarketingplan: Bredene als toeristische bestemming, het hele jaar door met focus op de schoolvakanties.
‘Bredene als warme, gezellige gemeente’: het is één van de vijf kernwaarden uit het citymarketingplan. Wanneer bezoekers naar Bredene komen, willen we voldoen aan de verwachtingen. Kerstverlichting zorgt voor een gezellige sfeer in de donkere maanden en trekt bovendien mensen aan. Het maakt bezoekers duidelijk waar de toeristische kern zich bevindt en gidst hen zo naar de toeristische kernzone. Waar men na een wandeling iets kan eten, drinken of even kan snuisteren in de winkels. Daarnaast is het ook een meerwaarde voor de bewoners en bezoekers (tweede verblijf alsook vakantieverhuur) die een appartement hebben in een van de omliggende gebouwen.

BREDENE aan de invalswegen, nieuwe kerstverlichting in de wijken
Wie Bredene bezoekt via de Blauwe Sluis of Koninklijke Baan (beide richtingen) kan trouwens niet naast de nieuwe verlichting kijken. In de Saswijk werd de oude kerstverlichting dan weer vervangen en gemoderniseerd.  Maar ook in andere wijken werd extra kerstverlichting voorzien en feeëriek verlichte kerstbomen bijgeplaatst.  Bredene investeerde dit jaar 30.000 EUR extra in feestverlichting.

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.