Carnaval blijkt plaats om een Valentijnsdate te scoren

0
332
Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 7 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

DE KUST – Carnaval blijkt een prima plek om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen. Zo heeft 16,4% van de feestgangers weleens een relatie overhouden aan het carnavalsfeest. Dit blijkt uit onderzoek van  Feestkleding365.be, waarbij aan ruim 2.000 respondenten werd gevraagd naar hun voorkeuren en gewoonten rondom carnaval.

De kans dat je op een carnavalsfeest een date can scoren ligt een stuk hoger dan op de datingapp Tinder. Vooral de mannen zijn met 22,2% de koplopers. Bij de vrouwen ligt dat cijfer maar op 14,2%.

Opmerkelijk dat 5,9% aangeeft vandaag de dag nog steeds bij elkaar te zijn.

Flirten

Veel drank en feesten brengt natuurlijk het nodige geflirt met zich mee. Meer dan de helft van de respondenten (50,75%) geeft aan dat ze wel eens flirten tijdens carnaval.

Meestal blijft het bij wat uitdagen en flirten maar 11,94% geeft toch aan dat er gezoend wordt. Vooral mannen zijn de grote flirters.

Ongepast seksueel gedrag

De andere kant van de flirt medaille is dan weer wat minder positief. Meer dan 16% van de ondervraagden gaf aan ooit zelf last te hebben gehad van ongepast seksueel gedrag en nog eens 13,43% wist te vertellen dat ze wel iemand kennen die er ooit het slachtoffer is van geweest.

Meer informatie over dit onderzoek is te vinden op: https://www.feestkleding365.be/carnaval-2018

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.