Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 5 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

BLANKENBERGE – De Blankenbergenaar heeft vandaag tijdens de gemeenteraadsverkiezingen gesproken en geoordeeld.

OPEN BRIEF OP FACEBOOK:

“Ook over Beter Blankenberge en in het bijzonder over mij als lijsttrekker.
En dit oordeel was onvoldoende om een rol van betekenis te kunnen blijven spelen in de Blankenbergse politiek. Als uittredend gemeenteraadslid leg ik mij neer bij het kritische maar niet te negeren oordeel van de Blankenbergenaar.

Blijkbaar is die kiezer van oordeel dat de Blankenbergse politiek geen nood heeft aan iemand met mijn principes en gedrevenheid. Ik besef ten volle dat zeker mijn stijl hier een rol in heeft gespeeld, maar ieder vogeltje zingt natuurlijk zoals hij gebekt is…

Na 30 jaar quasi full time aan politiek gedaan te hebben, ten koste van familiaal en professioneel leven en de eigen gezondheid, is de tijd aangebroken om de politiek vaarwel te zeggen en andere prioriteiten voorop te stellen. Ongetwijfeld zullen er velen dit enkel maar toejuichen, en het is hen dit pleziertje gegund.”

Lees meer op de Facebookpagina van Tanguy

Disclaimer: Wanneer je ervoor kiest iets te delen met de instelling Openbaar, wordt dit beschouwd als openbare informatie. Als je iets deelt en niet de publiekselectie of een andere privacyinstelling ziet, is de betreffende informatie ook openbaar. 

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.