Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 9 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

KNOKKE-HEIST – Op dinsdag 1 mei 2018 zetten opnieuw veel sportievelingen hun beste beentje voor tijdens het sportevent Fintro Knokke 10K. De verschillende loopwedstrijden vinden plaats tussen 14 en 17 uur. De start en aankomst van elke wedstrijd is voorzien ter hoogte van de Edward Verheyestraat. De organisatie en hulpdiensten nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het evenement vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de lokale politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

Tijdens het sportevent zijn op dinsdag 1 mei 2018 van 14 tot 17 uur verschillende verkeersmaatregelen van kracht.

Het verkeer dat in de Piers de Raveschootlaan richting de Sebastiaan Nachtegaelestraat rijdt, kan op het kruispunt Piers de Raveschootlaan-Sebastiaan Nachtegaelestraat niet richting het Gemeenteplein afslaan. Tijdens de loopwedstrijden wordt het verkeer vanuit de Piers de Raveschootlaan omgeleid richting het Maurice Lippensplein.

In de Smedenstraat is tussen de Kragendijk en Edward Verheyestraat éénrichtingsverkeer van kracht in de richting van de Kragendijk. De lopers worden er gescheiden van het verkeer door verkeerskegels.  Het verkeer wordt vanuit de Kragendijk omgeleid naar de Jan Devischstraat. Met de wagen kan je in de Jan Devischstraat enkel richting de Graaf Jansdijk rijden. Ook hier worden de lopers gescheiden van het verkeer door verkeerskegels.

De parking van sporthal de Stormmeeuw is al vanaf 9 uur moeilijk bereikbaar met de wagen door de opbouw van de evenementenzone in de Edward Verheyestraat. De parkeercapaciteit is er ook beperkt door uitbreidingswerken aan de sporthal. Plaats je wagen bij voorkeur in de omgeving van het station en Duinenwater. Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het sportevent vermijden? Maak optimaal gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet. Het station ligt op wandelafstand van de start- en aankomstzone.

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.