Muziekfestival Zomerzwier in Blankenberge

0
354
Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 6 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

BLANKENBERGE – Vanaf eind juli is de havenkade opnieuw het decor voor zomerse muziekoptredens met Vlaamse artiesten. In de namiddag is er kidsanimatie. Eén van de vijf muziekmaandagen vindt plaats op het vernieuwde Koning Leopold-III plein.

Blankenberge programmeert deze zomer muzikale dagen met entertainment voor jong en oud. Bekende artiesten treden op aan de haven en op het vernieuwde Koning Leopold III-plein. Soms is er ook animatie voor de kids. Alles is gratis en er is voor elk wat wils!

Schepen voor Toerisme & Evenementen Philip Konings: “Omwille van het WK-voetbal werden de optreden dit jaar geconcentreerd in augustus, maar de succesformule wordt ongewijzigd verdergezet. Zomerzwier is de nieuwe naam voor ‘Muziek en kidsanimatie aan de haven’.”

Het eerste optreden is op maandag 30 juli. Dan komen Lissa en Maarten Cox (15-17uur), Coco Junior & The All Stars band (20-22uur). Van 11-17 uur is er kidsanimatie met springkastelendorp van Suske & Wiske, Urbanus, Kiekeboe, De Rode Ridder, FC De Kampioenen.

Op maandag 6 augustus zijn Michael Lanzo en Wim Leys te gast op het vernieuwde Koning Leopold III-plein. Met deze locatiekeuze wordt gezorgd voor een evenwichtiger verdeling van de optredens over de stad. Van 11-17 uur is er kidsanimatie met springkastelendorp van Suske & Wiske, Urbanus, Kiekeboe, De Rode Ridder, FC De Kampioenen.

De Romeo’s, Lindsay en Herbert Verhaege komen op maandag 13 augustus (19-22 uur) aan de haven. Zij brengen een mix van eigen nummers, covers en hit-medleys. In de namiddag (15-17 uur) is er podiumanimatie gepresenteerd door Filip D’Haese.

Op donderdag 16 augustus wordt Zomerzwier onderdeel van de evenementen rond de Binckbank Tour, de internationale wielerwedstrijd waarvan Blankenberge dan de startplaats is. In de namiddag (14.30-18 uur) komen Matthias Lens, Laura Lynn en Gene Thomas naar het podium aan de haven, Sam Gooris en Sergio verzorgen het avondoptreden (19-22 uur).

Zomerzwier sluit af op maandag 20 augustus aan de haven, met namiddagoptredens (15-17 uur) van Doran en Dennie Damaro. Het avondprogramma (20-22 uur) wordt verzorgd door Soul Brothers met live band (Vincent, Charles en Wim Soutaer). Van 11-17 uur is er kidsanimatie met springkastelendorp van Suske & Wiske, Urbanus, Kiekeboe, De Rode Ridder, FC De Kampioenen.

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.