Advertisement
Opgelet! Dit artikel is al 6 maanden oud. Hou in gedachten dat deze informatie niet meer relevant kan zijn.

BLANKENBERGE – Na een eerste geslaagde editie vorig jaar pakt Blankenberge uit met een vernieuwde versie van het magisch-artistiek stadsevenement Strat’éVaria. Op zaterdag 7 april wordt het centrum van de badstad opnieuw het decor voor een verbazend openluchtspektakel.

De paasvakantie belooft feestelijk te worden in Blankenberge!. De vernieuwde verkeersvrije straten nodigen meer dan ooit uit tot gezellig wandelen en winkelen in een ongedwongen sfeer. Strat’éVaria moet de troeven van het commerciële stadscentrum extra in de spots zetten.

Wie de vorige editie meemaakte zal dit jaar ongetwijfeld niet op het appel willen ontbreken!

Philip Konings, schepen van Toerisme & Evenementen (Open Vld): “Strat’eVaria staat voor mobiele straatacts, een licht- en laserspektakel, fenomenale choreografie, en vooral … verwondering. Wie de vorige editie meemaakte zal dit jaar ongetwijfeld niet op het appel willen ontbreken!”

In de namiddag verstoppen zich enkele gigantische creaturen in de schaduw van de centrumstraten. Om 17u30, 19u15 en 21u verlaten ze hun schuilplaatsen en verbluffen de toeschouwers met klank, licht en beweging. Tijdens hun tocht door het centrum komen de gigantische vogelfiguren elkaar tegen en vormen The Bird Experience.

s Avonds om 21u30 is er op de Grote Markt het weergaloos slotspektakel The Beat Experience waarin Japanse taikodrums en fenomenale choreografieën elkaar zullen versterken. Boven een immens podium zullen drummers bewegend in de lucht de drums bespelen, middenin een fenomenale licht- en lasershow.

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.