Advertisement

OOSTENDE – Vanaf donderdag 21 februari krijgt de bibwebsite een grondige make-over. Samen met andere West-Vlaamse bibliotheken schakelt de bib van Oostende dan over naar een nieuwe site. Ook het webadres is anders. Surf vanaf donderdag naar oostende.bibliotheek.be als je de bibwebsite wil bekijken.

We zetten de belangrijkste vernieuwingen even op een rijtje:

Volledig mobiel

De site ziet er niet alleen frisser uit. Hij is nu ook volledig geschikt voor mobiel gebruik. Probeer het maar eens op je smartphone of tablet.

Sneller beschikbaarheid zien?

De beschikbaarheidsinformatie krijg je nu meteen op het detailscherm van een item te zien, je moet niet meer doorklikken naar een aparte pagina.

Reserveren is nog makkelijker geworden

Het reserveerproces werd slimmer. Er is maar één reserveerknop per item, klik je die aan dan worden enkel de edities die reserveerbaar zijn getoond en kun je daar een keuze uit maken.

Je ontleningen krijgen een gezicht…

Weet je niet meer precies welke materialen je kinderen of partner allemaal ontleend hebben en wanneer ze weer binnen moeten? Via het overzicht van de ontleningen, nu aangevuld met handige coverfoto’s, kan je ze snel bij elkaar zoeken.

Altijd op de hoogte

De nieuwe website is jouw vertrekpunt voor al je bibnieuws. Hier ontdek je nieuwe aanwinsten, digitale themalijsten, interessante activiteiten, leuke weetjes, en nog veel meer.

Deel uw mening
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.